Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Το λεγόμενο "πλυσταριό" - Laundry Room


Πλυσταριό, ακούς τη λέξη αυτή και σου θυμίζει σίγουρα χωριό, γιαγιά, γενικά μία άλλη εποχή. Και φυσικά δεν σου αρέσει ακουστικά και μόνο, είναι κάπως μπανάλ.

Όμως αν το καλό σκεφτείς πόσο χρήσιμη είναι η έννοια της λέξεως αυτής τότε σίγουρα θα τη χρησιμοποιείς πολύ τακτικά βρε! 

Αν τώρα δεν ταιριάζει στο στυλ σου και στην ιδιοσυγκρασία σου, η κατάλληλη λέξη γι σένα ακούει στο laundry room. ! 

Το χεις δεν το χεις με την οικιακές δουλειές, σου αρέσει δεν σου αρέσει η τάξη, αυτό το χώρο θα το χρησιμοποιήσεις σίγουρα! 

Κοίτα, ή θα κρύβεις μέσα σ΄αυτόν την ακαταστασία κλείνοντας την πόρτα πίσω σου ή θα δημιουργήσεις ένα χώρο ποίημα! Ποίημα το λέω γιατί αυτός ο χώρος λύνει τα χέρια σε μία γυναίκα! Πραγματικά αν τον εκμεταλλευτής όπως πρέπει, μπορείς να κάνεις πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητα σου. 

Που θα το βρεις αυτόν το χώρο ?? Μία αποθηκούλα θα την έχεις σίγουρα ή και αν δεν έχεις αποθήκη τι πιο εύκολο από να την δημιουργήσεις! Δεν είναι τίποτα μερικές γυψοσανίδες για να σχηματίσεις ένα μικρό δωμάτιο- αποθήκη! 

Όλα τα είδη καθαριότητας θα μπορούσατε να τα τοποθετήσετε σε ένα vintage έπιπλο, να οργανώσετε σε όμορφα βάζα - γυάλες τη σκόνη πλυντηρίου σας, είδη που μπορούν να αποθηκευτούν σε βάζα έτσι ώστε να δείχνουν περιποιημένα και εύκολα στη χρήση, να τοποθετήσετε ράφια, ακόμα και απλώστρα στηριζόμενη στον τοίχο σας. Μπορείτε σε όμορφες πάνινες θήκες να διαχωρίσετε τα άπλυτα σας βάση του χρώματος τους (λευκά - σκούρα - χρωματιστά). 

Μόνο θέληση και φαντασία χρειαζόμαστε! 



















Της Άσπας Ψαρουδάκη 


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου