Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κουζίνα & Γυναίκα = Έρωτας

Μία γυναίκα μπορεί να την ερωτευτείς για πολλούς λόγους! 

Αλλά, αν ξέρει να μαγειρεύει, σίγουρα ένας από τους λόγους μην πω ο πρώτος που θα συνεχίζεις να είσαι ερωτευμένος μαζί της θα είναι για το υπέροχο μαγείρεμα της. 
Αν πει κάποιος άνδρας το αντίθετο ψεύδεται ! 

Αν μία γυναίκα λοιπόν μαγειρεύει ωραία, πάει να πει ότι ασχολείται και για να ασχολείται με την μαγειρική πάει να πει ότι περνάει αρκετές ώρες στην κουζίνα της!  
Ε δεν είναι αμαρτία αυτός ο χώρος να μην έχει κάτι το διαφορετικό ? Να δείχνει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας. Τι πιο ωραίο ο χώρος αυτός να αποπνέει τον χαρακτήρα της οικοδέσποινας του σπιτιού και γενικότερα το χαρακτήρα όλης της οικογένειας. 

Ανάλογα με το στυλ σας μπορείτε να επιλέξετε τη διακόσμηση της κουζίνας. 
Το industrial style, το country- χωριάτικο style, το rustic και το ρομαντικό βρίσκονται στα υψηλότερα σημεία της πυραμίδας προτίμησης. 














Θα σας δείξω και τη δική μου αγαπημένη κουζίνα που θα την χαρακτήριζα "έρωτα". 



Μπορώ να περνάω ατελείωτες ώρες στην κουζίνα μου και αυτό οφείλετε στην αγάπη για την μαγειρική που απέκτησα από παιδάκι. Βλέπετε έχω μία μητέρα παλιάς κοπής, υπερβολικά καλή μαγείρισσα, νοικοκυρά που πάντα μαγειρεύαμε μαζί, σαν παιχνίδι. Το σπίτι μας πάντα μύριζε όμορφα και πάντα ήταν καλαίσθητο. 

Να μάθετε στα παιδιά σας να αγαπάνε το καλό σπιτικό φαγητό. 
Να αγαπάνε το χώρο που μαγειρεύουν και πάνω απ΄όλα να τα εκφράζει και να τα εμπνέει. 




Της Άσπας Ψαρουδάκη
 


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου