Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μπαλκόνι Συναισθημάτων

Υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις μπαλκονάτους τύπους και αυτό γιατί τους αρέσει να βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και όταν είναι στο σπίτι τους. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί έτσι ?

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που αγαπούν το μπαλκόνι τους για άλλους λόγους (σαν ποιον μου θυμίζει ???). Εκμεταλλεύονται το χώρο αυτό σαν να είναι η συνέχεια του σαλονιού - καθιστικού τους. Μπορούν με διαφορετικό αέρα να καθίσουν, να διαβάσουν, να καπνίσουν, να συζητήσουν, να συναντηθούν με φίλους, να δειπνήσουν, αλλά όλα αυτά ξανά λέω με άλλο αέρα κυριολεκτικά. 

Διαμορφώστε το μπαλκόνι σας σαν να είναι η προέκταση του σαλονιού - καθιστικού σας. Δώστε του χαρακτήρα και στυλ ώστε να σας τραβάει το ενδιαφέρον ακόμα και αν δεν είστε fan του εξωτερικού χώρου. 

Γι΄ μένα το πιο όμορφο μπαλκόνι είναι το ρομαντικό μπαλκόνι. Εντάξει δεν είπα να έχει ροζ συννεφάκια, εννοώ αυτό που έχει πινελιές ρομαντισμού. Ααα και απαραίτητα αυτό που έχει περιποιημένα φυτά! 

Άνοιξη έρχεται! Υποδεχθείτε την με αέρα ανανέωσης.




 Είναι πολύ κομψό το μπαλκόνι μας να είναι τακτοποιημένο. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με ανοξείδωτες ραφιέρες, των 3-4 ραφιών. Τοποθετήστε γλαστράκια, ποτιστήρια, εργαλεία κηπουρικής. 




 

Τα παστέλ χρώματα είναι μία όμορφη επιλογή που ταιριάζει πάντα με όλα τα επίπλα  εξωτερικού χώρου.








 Μην διστάσετε να βάλετε χαλιά σε στυλ κουρελούδων στο δάπεδο σας. Θα χαρίσει στο μπαλκόνι σας άψογο στυλ και έντονο χρώμα.









Να δοκιμάσετε αυτή την αλλαγή και θα διαπιστώσετε ότι το μπαλκόνι είναι ο καλύτερος σύμμαχος της σκέψης σας. 


 Της Άσπας Ψαρουδάκη


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου