Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο Καλύτερος μας Φίλος !

Έχετε κι εσείς μία φάτσα που σας κοιτάει και λιώνετε ? Που σας κοιτάει και του κάνετε όλα τα χατίρια ? Με καταλαβαίνεται λοιπόν ! 

Μπορώ να σας μιλάω ώρες γι΄αυτά τα αξιολάτρευτα πλασματάκια που έχουν μπει στη ζωή μας και αποτελούν μέλος της οικογένειας μας. 

Κυκλοφορούν στο σπίτι μας, ακούν τα προβλήματά μας, ζουν την καθημερινότητα μας, είναι σίγουρα για όλους τους ιδιοκτήτες το 3ο - 4ο - 5ο μέλος της οικογένειας τους.

Τα σκυλάκια που κυρίως ζουν μέσα στο σπίτι μας είναι μικρόσωμα και συνήθως πολύ περιποιημένα. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τους φερόμαστε σαν να παίζουμε με το αγαπημένο μας αρκουδάκι, που εδώ που τα λέμε δεν είναι και ψέματα!

Πιστεύετε ότι το σκυλάκι σας δεν ξέρει τι είναι δικό του και τι όχι ? Ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι ο χώρος του ? Γελιέστε ! Καταλαβαίνουν τα πάντα και εκτιμούν στο τετραπλάσιο από τους ανθρώπους ότι κάνετε γι΄αυτά.  

Γιατί να μην τους δημιουργήσουμε λοιπόν το δικό τους μικρόκοσμο ? 

Να έχουν κι αυτά στο σπίτι μας το χώρο τους, που να είναι στο ίδιο στυλ διακόσμησης. Τι πιο ωραίο να υπάρχουν τα αντικείμενα σας σε μικροαντικείμενα ?? Έχετε σκεφτεί πως θα είναι το κρεβάτι σας σε μινιατούρα για το υπέροχο πλασματάκι σας ή ο καναπέ σας ? Πάρτε μία γεύση ! 













 

 Σημαντικό κομμάτι είναι και η οργάνωση των πραγμάτων τους.










 Φυσικά το άρθρο θα το αφιερώσω στο αγαπημένο μου πλασματάκι και 3ο μέλος της οικογένειας μου, τη Φούσκα! 



Της Άσπας Ψαρουδάκη


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου