Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Έτσι Απλά, Μπορούν Να Αλλάξουν Όλα!

Αγάπη για την διακόσμηση... Τελικά όλα ξεκινούν από αυτό. 

Στη ζωή του κάθε άνθρωπος έχει διάφορα χόμπι, ασχολίες, δραστηριότητες που απλά γεμίζει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του. 

Σίγουρα όμως υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες που αγαπά παραπάνω και τον κάνουν να αισθάνεται διαφορετικά, αυτές που θέλει να κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Θα συμβαίνει και σε εσάς αυτό, σίγουρα θα ξέρετε να το ξεχωρίσετε. Δεν ξέρετε πως ?

Ευκολάκι ! Πάμε μαζί να δούμε το πως! 

Ας πάρουμε ως παράδειγμα (τυχαίο) τη διακόσμηση! Έχεις λοιπόν ελεύθερο χρόνο 1 με 2 ώρες μέρα παρά μέρα ή 2 φορές την εβδομάδα. 

Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα ξεκουραζόταν, θα πήγαινε για καφέ με τους φίλους του, θα άραζε στον καναπέ και πολλά άλλα. Εσείς όμως που δεν το κάνετε αυτό και όχι απλά δεν το κάνετε αλλά ούτε καν σας περνάει από το μυαλό και τρέχετε σαν τρελοί να βρείτε τέτοιες κενές ώρες προσπαθώντας να τις καλύψετε μόνο θέματα διακόσμησης των προσωπικών σας χώρων, τότε είστε αυτό που λέμε κολλημένοι με την διακόσμηση. Αν αφιερώνεις το χρόνο σου σε τέτοιου είδους ασχολίες τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. 

Κάνε μικρές αλλαγές που όμως θα εκτιμήσεις πολύ

Δεν έχετε χώρο στο καθιστικό σας για επιπλέον καναπέ? Μην μου αγχώνεστε, για όλα υπάρχει λύση. Μπορείτε να κρεμάσετε από το ταβάνι με σχοινιά ένα "τύπου" καναπέ, αισθητικά άψογο αλλά και από θέση ύψους ιδιαίτερο! 




 Κάνει κρύο στο αγαπημένο σας μπαλκόνι και δεν σας κάνει διαίτερη διάθεση να καθόσαστε εκεί. Μπορείτε με μικρές λεπτομέρειες να το κάνετε πιο χειμωνιάτικο, πιο χουχουλιάρικο ! Αυτό γίνεται πιο πολύ για να εξυπηρετήσουμε το μάτι μας και όχι τόσο για το κρύο (όλα είναι στο μυαλό). 



Πολλά νέα ζευγάρια στο υπνοδωμάτιο τους δεν τοποθετούν πλέον κομοδίνο. Αν κι εσείς το βρίσκεται παλιομοδίτικο τοποθετήστε ένα άλλο έπιπλο που θα μπορούσε να χρησιμποποιηθεί ως κομοδίνο, ένα παγκάκι ας πούμε!


 
Μπορείτε να ανανεώσετε πολλούς χώρους του σπιτιού σας τοποθετώντας όμορφα καλάθια, σε πολλα χρώματα, σχήματα, σχέδια για αποθηκευτικό σκοπό. Τα καλάθια ανάλογα με το στυλ - χρώμα - βάθος - ύψος δίνουν άψογο διακοσμητικό αποτέλεσμα, καθώς δείχνουν ότι είμαστε άνθρωποι της τάξης αλλά και in fashion! 
 





 Της Άσπας Ψαρουδάκη 


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου