Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γύρος του Κόσμου


Θέλετε να επιλέξετε τον επόμενο προορισμό σας; Βάλτε μία υδρόγειο μπροστά σας, κλείστε τα μάτια σας, περιστρέψτε τη και σταματήστε τη τυχαία. Βρήκατε τον προορισμό σας! Μέχρι να τον εκπληρώσετε ζωντανέψτε τον στο σπίτι σας ! 

Προμηθευθείτε αντικείμενα που να θυμίζουν την "τυχαία" επιλογή σας, όπως διακοσμητικά, χαλιά, ριχτάρια, κάδρα, αφίσες. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα κλίμα που θα σας προετοιμάζει καθημερινά για το ταξίδι σας. 

Τι πιο όμορφο από το συναίσθημα της αναμονής ;;; 

Αν η υδρόγειος σταματήσει σε σκανδιναβικές χώρες όπως η Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, η επέμβαση στο χώρο του σπιτιού σας μπορεί να γίνει με πανέμορφα χαλιά σε έντονο κόκκινο χρώμα ή με λευκά χαλιά που μόνο με την εικόνα θα σας προσφέρουν ζεστασιά. 






    
Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα θα μπορούσατε να αλλάξετε ακόμα και το κλασσικό τραπεζάκι σαλονιού, τοποθετώντας στη θέση του έναν κορμό δέντρου. 



Αν το δάκτυλο σας σταματήσει την υδρόγειο σε χώρα της Δυτικής Ευρώπης, όπως τη ρομαντική Γαλλία η επιλογή για τη διακόσμηση στο σπίτι σας θα γίνει ευχάριστο παιχνίδι.  
Ας πούμε ότι η επιλογή σας θα είναι το Παρίσι! 
Το σπίτι σας θα μπορούσε να διακοσμηθεί με κάδρα, αφίσες, χαλιά που θα απεικονίζουν τον Πύργο του Άιφελ. 










Μία ακόμα πολύ όμορφη ιδέα είναι να συνδέσετε μία σιδερένια μινιατούρα του Πύργου του Άιφελ με καπέλο επιτραπέζιου φωτιστικού. 






Έτσι όλα θα οδηγούν στο ταξίδι σας ! Και πιο σωστά στο υχαίο" ταξίδι σας






  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου