Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Βιβλιοθήκη Ονείρων

Αγαπημένη λέξη - αγαπημένο θέμα! 

Πόσα όνειρα μπορεί να κουβαλάει πάνω της η βιβλιοθήκη μας? Το έχετε σκεφτεί ποτέ? 

Η βιβλιοθήκη έχει ένα τεράστιο προτέρημα, ταιριάζει παντού ! Βρε είτε έχεις βιβλιοθήκη στο σαλόνι είτε στην τουαλέτα αυτή θα κλέβει τις εντυπώσεις με το πόσο ταιριαστή είναι στο χώρο. 

Εδώ που τα λέμε η βιβλιοθήκη εκτός από την διακοσμητική της άποψη, μπορεί να έχει και συναισθηματική αξία, καθώς μπορεί να φιλοξενεί στα ράφια της βιβλία και αντικείμενα ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας. 

Η βιβλιοθήκη πια δεν έχει το ρόλο μόνο της τοποθέτησης βιβλίων στα ράφια της. Πλέον μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε αντικείμενο μας χαρακτηρίζει - ταιριάζει στο χώρο (καλά και χωρίς να ταιριάζει), κορνίζες, ρολόι, συλλεκτικά αντικείμενα, δίσκοι βινυλίου, κασέτες, παιχνίδια, λουλούδια, αντίκες (γραφομηχανή, φωτογραφική, κασετόφωνο, τηλέφωνο κ.α.). 

Τολμήστε σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης σας να διαμορφώσετε μπαράκι, με μπουκάλια ποτών και ποτήρια. Αξιολάτρευτο!

Αγαπάμε τα πολύχρωμα βιβλία, αυτά που δίνουν έντονα και διαφορετικά χρώματα στην βιβλιοθήκη μας! 

ΑΑΑ βασικό και πολύ ιδιαίτερο στυλ δίνει η τοποθέτηση ξύλινης σκάλας στη βιβλιοθήκη μας, ε και δεύτερον ώστε να υπάρχει η γρήγορη δυνατότητα ανόδου σ΄αυτήν! (Είπαμε πάνω απ όλα το στυλ!). Εάν η βιβλιοθήκη σας δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη σκάλα με ένα ξύλινο σκαμπό.










Εάν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έπιπλο βιβλιοθήκης στον τοίχο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έπιπλο αντίκα γεμίζοντας το με βιβλία. Θα έχετε υπέροχο αποτέλεσμα!










Της Άσπας Ψαρουδάκη 


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου