Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Κουρτίνες Ιδεών


Πόσο χρόνο έχουμε σπαταλήσει μέχρι να βρούμε το σωστό σχήμα, χρώμα, ύφασμα στις κατά τα άλλα υπέροχες κουρτίνες μας. Δύσκολη επιλογή.

Σήμερα όμως δεν θα θίξουμε αυτό το κομμάτι. Σήμερα θα δούμε το πως οι κουρτίνες έχουν μπει στη ζωή μας εκτός από την κλασική τους χρήση. Πριν όμως σας πάω εκεί θέλω να μοιραστώ μαζί σας 2 -3 στυλάτες εικόνες με κουρτίνες!  






Κουρτίνες, ρομαντικές, φλοράλ, διάφανες, καραβόπανο, τούλι και πολλά άλλα σχέδια και υφάσματα μπορούν να καλύψουν κι άλλες γωνιές του σπιτιού μας. Η κουρτίνα με έξυπνη τοποθέτηση μπορεί να χωρίσει χώρους, να δώσει στυλ, να κρύψει σημεία που δεν θέλουμε να φαίνονται, να τοποθετηθεί στην μπανιέρα μας, να καλύψει ράφια. 

Αν ζείτε σε industrial σπίτι η κουρτίνα είναι το ιδανικό αξεσουάρ. 




Αν το σπίτι σας είναι σαν το παρακάτω (σας μισώ) και διαθέτει ψηλό (εκπληκτικό) ταβάνι, μεγάλα παράθυρα, γενικά τι να λέμε ? Είναι ο κατάλληλος χώρος για industrial διακόσμηση. Έχει τοποθετήσει εκλπηκτικά καραβόπανα - κουρτίνες εκτός απο την κλασική του χρήση, να καλύπτουν τα παράθυρα χαρίζουν ένα ιδιαίτερο στυλ.




Ένα από τα πιο ωραία διακοσμητικά στυλ που έχω δει ποτέ !! Αυτό το υπέροχο μπάνιο περνάει κάθε φαντασία. Συνδυάζει άψογο στυλ, ρομαντισμό και υπέροχες ιδέες. Η κουρτίνα είναι πρωτότυπη, χαριτωμένη, ερωτική, βγαλμένη από μία άλλη εποχή. Ξέρω θα αναρωτιέστε εντάξει ωραία η κουρτίνα, δεν βρέχεται? δεν μυρίζει με το νερό? Πίσω από αυτήν την κουρτίνα είναι τοποθετημένη μία άλλη κουρτίνα ειδική για μπάνιο, οπότε αυτή δεν βρέχεται, δεν μυρίζει, απλά υπάρχει στο χώρο για να χαρίζει στυλ και πολλά ακόμα! 





Η κουρτίνα μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα ανάλογα με το κουρτινόξυλο που θα τη συνδυάσουμε. Κάντε τη σωστή επιλογή. Κυρίως τα μπρούτζινα κλέβουν την παράσταση.



Καλύψτε ράφια, ντουλάπια της κουζίνας σας με κουρτίνες. Καλό θα ήταν να μην είναι διαφάνεια. Το πιο χοντρό ύφασμα κυρίως το καραβόπανο είναι κατάλληλο, διότι δεν αφήνει το φως να μπαίνει (όσο γίνεται, δεν είναι ξύλο) μέσα στο ντουλάπι με τα ευαίσθητα προϊόντα και ακόμα κράταει λίγο περισσότερο τη σκόνη.

Τολμήστε ! 







Άψογο στυλ με έναν πολύ απλό τρόπο.


Η διάθεση μας μπορεί να αλλάξει από μία μικρή αλλαγή!


Της Άσπας Ψαρουδάκη 





  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου