Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου ...


Σκέφτεσαι, ντύνεσαι, βάφεσαι, κλαις, γελάς, στιγμές λύπης, χαράς, όλα μπροστά του. 

Πάντα τον συμβουλεύεσαι και πάντα τον πιστεύεις! 

Βλέπεις τι σου προσφέρει ένα αντικείμενο σαν αυτό ? Εμπιστοσύνη, ξέρεις ότι αυτό που κοιτάς σ΄αυτόν είναι έτσι ακριβώς (δεν λέω τώρα να έχεις πάρει καθρέφτη που αδυνατίζει, είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί) όπως το βλέπεις! Αληθινό ! Το βλέπεις με τα μάτια σου, μπροστά σου.

Χρήσιμο και απαραίτητο αντικείμενο για κάθε σπίτι! Υπάρχει παραπάνω από 2 φορές σίγουρα και ταιριάζει παντού. Δώστε του χαρακτήρα και ύφος και σίγουρα θα σας ανταμείψει. 

Χρυσός .... Αχ, άλλος έρωτας κι αυτός.

Ο χρύσος μεγάλος καθρέφτης δαπέδου με σκαλιστές λεπτομέρειες γύρω γύρω είναι μία θαυμάσια επιλογή για οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού μας. Είναι αυταρχικός, γεμίζει απλόχερα το χώρο και συνδυάζεται κυριολεκτικά από τα πάντα. Λατρεύω, αγαπώ και μπορώ να τον θαυμάζω συνεχώς. 




Τολμήστε με πρωτότυπους τρόπους να αναδείξετε τους παλιούς σας αντικέ καθρέφτες. 



Το υπνοδωμάτιο μας μπορεί να φιλοξενήσει καθρέφτη, βασικά καλύτερα να πω καθρέφτες, γιατί θα θέλουμε σίγουρα ένα ολόσωμο ώστε να περιποιηθούμε την εμφάνιση μας και αν είσαι γυναίκα δεν θα θέλεις και έναν για να βάφεσαι και άλλον ένα να ελέγχεις πριν κοιμηθείς αν αυξήθηκαν οι ρυτίδες σου  ? Ναι ναι , Γυναίκες ...












Έχουμε πει, το μπάνιο μας πρέπει να έχει την ίδια διακοσμητική προσοχή όπως και το υπόλοιπο σπίτι. 

Κανένας χώρος του σπιτιού μας δεν θα πρέπει να είναι ριγμένος διακοσμητικά. Ξέρεις ποιοι χώροι την πληρώνουν συνήθως, το μπάνιο, η αποθήκη και το μπαλκόνι. 

Εεε μετά τα παρακάτω, ελπίζω να αφαιρέσεις από το μυαλό σου τουλάχιστον το μπάνιο.









  

Όλα τα παλιά αντικείμενα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Τίποτα δεν πάει χαμένο.Έτσι και με τους υπέροχους καθρέφτες της γιαγιάς, μαμάς. 


 Όσο πιο παλιός τόσο πιο όμορφος! Μην ξεχνάς είμαστε στην εποχή "εμπρός πίσω".




 Της Άσπας Ψαρουδάκη






  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου