Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο καναπές της αγκαλιάς !


Το χουζούρικο μέρος του σπιτιού, το μέρος με την περισσότερη κινητικότητα, αυτό που πέρνας κάμποσες ώρες της ζωής σου βουτηγμένος στα μαξιλάρια του, αυτό που κάθεσαι, ξαπλώνεις, αγκαλιάζεις και ουσιαστικά μοιράζεσαι στιγμές είναι ο καναπές σου! 

Τον αγαπάς με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Ξέρεις το γιατί; Απλό. Γυρνάς στο σπίτι σου, τι κάνεις; Βασικά ότι και αν κάνεις θα καταλήξεις σ΄αυτόν. Βρε για να κάτσεις, βρε για να ξαπλώσεις, για να δεις τηλεόραση, για να αγκαλιαστείς με το άλλο σου μισό, για να παίξεις με το σκύλο σου, για να τσακωθείς, για να μιλήσεις. Βλέπεις που τα περισσότερα πράγματα μέσα στο σπίτι σχετίζονται με τον καναπέ. 

Η επιλογή του λοιπόν πρέπει να γίνει σχετικά με τις ανάγκες σου και πως εσύ έχεις μάθει να εκμεταλλεύεσαι αυτό το αντικείμενο! 

Αν είσαι γούτσου γούτσου και συχνάζεις σε χνουδωτά και χουχουλιάρικα μέρη για να ξαποστάσεις το κορμάκι σου τότε ... δυστυχώς είσαι άτομο φανερά συνδεδεμένο με τον καναπέ. Καλωσόρισες στο κλαμπ. Πρόσεξε την επιλογή σου!

Ο καναπές μας πέρα από την ομορφιά, το στυλ και ότι άλλο εμφανισιακά θες εσύ να έχει, πρέπει να σε εμπνέει και να σε βολεύει! Ο καθένας μας έχει άλλες απαιτήσεις. 

Εγώ  προτιμώ τον καναπέ μου να είναι άνετος, πως εννοώ το άνετος, θέλω να μπορώ να ξαπλώνω, να χουχουλιάζω μέσα του, να χάνομαι, να νιώθω ότι με αγκαλιάζει ξαπλώνοντας. Θέλω να νιώθω αυτή την ασφάλεια της αγκαλιάς χωρίς την αγκαλιά! Κατάλαβες ;;; Οι ρομαντικές ψυχές της παρέας με καταλαβαίνουν απόλυτα. 

Ο καναπές είναι από μόνος του μέρος αγκαλιάς! Τώρα αν έχεις και πραγματική αγκαλιά πάνω του ... τότε! έχεις βρει το ιδανικό μέρος ! 



Κοίτα αν πρόσφατα αγόρασες καναπέ, που δεν είναι όλο αυτό που περιγράφω, μην ζηλέψεις και μην στεναχωρηθείς. Όλα μπορούν να διορθωθούν! Αφήνεις τον καναπέ ως έχει και απλά τον προεκτείνεις με ένα υποπόδιο! Σου λέω όλα γίνονται αρκεί να θέλεις!






Ρομαντικό και βολικό δεν είναι μόνο το cozy στυλ. Έσυ κάνεις το στυλ σου και την επιλογή σου cozy! 





 


















Βολευτείτε και πάνω απ΄ όλα αγκαλιαστείτε, είναι μεταδοτικό ! 





Της Άσπας Ψαρουδάκη








  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου